Ale!

Bora Sea 11″ kova sup-lauta

749,00 

Kova SUP-lauta paketti sisältää laudan, hiilikuitumelan, evät sekä karkuremmin.

Nopea ja vakaa lauta, joka on suunniteltu kevyeksi sekä kestäväksi, joten sopii varsinkin aloittelijoille, matkasuppaajille tai vaikka vuokraus käyttöön! Kestää varmasti vuodesta toiseen!

Bora Sea 11″ lautaa on käytetty monella vuokraus pisteellee usean vuoden ajan ja kestävyys on ollut huippuluokkaa. Näin kevyttä, vaakata ja suoraviivaista lautaa et tule löytämään muualta!

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Kova Bora Sea SUP-lauta paketti sisältää laudan, hiilikuitumelan, evät sekä karkuremmin.

Bora Sea Touring-lauta on suunniteltu alunperin vuokraus käyttöön, joten sopii niin aloittelijoille kuin jo lajista innostuneille, sillä se on vakaa lauta, mutta erittäin nopea ja suuntavakaa. Bora Sea on kovaksi laudaksi myös erittäin kevyt, jolloin perheen pienimmätkin pystyvät lautaa kantamaan siihen upotetusta kantokahvasta ja kestää varmasti vuodesta toiseen!

Lautapakettiin kuuluu 2-osainen hiilikuitu-mela teleskooppivarrella sekä pikakiinnityksellä. Säätöomainaisuus 180cm -220cm.
Paino vain noin 800g
Meloissa on parhaat materiaalit sup-lautailuun, sillä hiilikuitu tekee varresta erittäin kevyen ja nylon-lapa kestää kulumista ja kolhuja!

Laudan tiedot:
Koko: 335cm x 80cm 10cm
Kantavuus: 130KG
Paino: 10kg

Melan tiedot:
Pituus : 180-220cm
Varsi : Hiilikuitu
Lapa: Nylon
Paino: 0,8kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bora Sea 11″ kova sup-lauta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *