Vuokrauspisteet

Anttolan vuokrauspiste

Anttola

Satamatie 10
52100 Anttola

info@anttolankone.fi
015-660442

ma-pe 9-17
la 9-15

Anttola on Saimaan rannalla sijaitseva viihtyisä Mikkelin kylä, joka on luontoliikkujan paratiisi. SUP-lauta vuokrauspisteemme on Anttolan Kone ja Urheilu:n yhteydessä satamassa, josta avautuvat silmiä hivelevän kauniit suppaus reitit Saimaalle ja edelleen saimaannorpasta tunnetulle Luonterille!

Paksuniemen kesäkeidas

Rääkkylä

Paksuniemen kesäkeidas
Paksuniementie 241
82300 Rääkkylä

040-6838748
paksuniemi@luukku.com
www.paksuniemi.com

ma-to 11-21
pe-la 11-01
su 11-19

60km päästä Joensuusta sijaitseva Rääkkylä on tunnettu vesistöistään, joka on luonnonystävän ja suppailijan loistava lomapaikka! SUP-lauta vuokrauspisteemme on Paksuniemen kesäkeitaan yhteydessä. Paksuniemi on raikas tuulahdus Pohjois-Karjalassa vuoden 2013 vierasvenesatama tunnustuksen saanut monipuolinen vapaa-ajankeskus. Täällä voit yhdistään suppailun, ruokailun ja vaikka yöpymisen!

Ryhmille Uudellamaalla

Vuokrataan ryhmille ja yrityksille SUP-lautoja tapahtumiin, virkistysiltoihin tai voimme tulla myös pitämään tunnin kestävän SUP-kurssin!

Onko yrityksesi, sukusi, kaveri- tai työporukkasi menossa viettämään päivää vesistön läheisyyteen? Tilaa meidät paikalle pitämään hauska ja urheilullinen SUP-lauta kurssi! Mikäli olette jo tutustuneet suppailuun, vuokraamme teille laudat varusteineen koko päiväksi vapaaseen käyttöön!

Tämä trendikäs urheilulaji on loistava aktiviteetti tapahtumaanne! Sopii iästä tai kokemuksesta riippumatta jokaiselle!