Vuokrauspisteet

Aurikolahden vuokrauspiste

Aurinkolahti

Solvikinkatu 21
00990 Helsinki

supvaraukset@gmail.com

ma-su 10-21

Itä-Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Aurinkolahti on varmasti yksi pääkaupunkiseudun parhaimmista rannoista, joka on merenkäynniltään suojaisessa puokamassa. Vuokrauspisteemme on Cafe Why Not – rantakahvilan yhteydessä.

Nauvon vuokrauspiste

Nauvo

Pohjois-satama
21660 Nauvo

0406434430

ma-su 10-20

SUP-lautailemaan Turun saaristoon?

Nauvo on Turunmaan saaristossa sijaitseva Paraisten kaupungin viehättävä kunta-alue, Helsingin ja Tukholman puolessa välissä. Nauvo sijaitsee 50 kilometrin päässä Turusta. Nauvoon pääsee Saaristotietä maantielautalla taikka meritse.

SUP-lauta vuokrauspisteemme sijaitsee Nauvon vieras-satamassa herkkupuoti Köpmans Godis:n yhteydessä. Satama sijaitsee tyynellä poukamalla, josta avautuu ihanteelliset suppaus vesistöt!

Kustavin vuokrauspiste

Kustavi

Vuosnaistentie 616
23360 Kustavi

02 877512
meriasema@kustavi.net
vuosnaistenmeriasema.com

ma-su 9-21

SUP-lautailemaan Turun saaristoon?

Kustavi on kuvankaunis kunta noin tunnin ajomatkan päässä Turusta. SUP-lauta vuokrauspisteemme sijaitsee Vuosnaisten Meriasemassa, kahvila-ravintola yhteydessä. Vierasvenesatamassa on hyvät puitteet veneilijöillä rantautua nauttimaan kesäpäivästä vaikka suppailun ja lounaan merkeissä. Rauhallinen poukama soveltuu hyvin alottelijoille, mutta kokeneimmillekin löytyy kilometrejä mahtavissa maisemissa!

Anttolan vuokrauspiste

Anttola

Satamatie 10
52100 Anttola

info@anttolankone.fi
015-660442

ma-pe 9-17
la 9-15

Anttola on Saimaan rannalla sijaitseva viihtyisä Mikkelin kylä, joka on luontoliikkujan paratiisi. SUP-lauta vuokrauspisteemme on Anttolan Kone ja Urheilu:n yhteydessä satamassa, josta avautuvat silmiä hivelevän kauniit suppaus reitit Saimaalle ja edelleen saimaannorpasta tunnetulle Luonterille!

Paksuniemen kesäkeidas

Rääkkylä

Paksuniemen kesäkeidas
Paksuniementie 241
82300 Rääkkylä

040-6838748
paksuniemi@luukku.com
www.paksuniemi.com

ma-to 11-21
pe-la 11-01
su 11-19

60km päästä Joensuusta sijaitseva Rääkkylä on tunnettu vesistöistään, joka on luonnonystävän ja suppailijan loistava lomapaikka! SUP-lauta vuokrauspisteemme on Paksuniemen kesäkeitaan yhteydessä. Paksuniemi on raikas tuulahdus Pohjois-Karjalassa vuoden 2013 vierasvenesatama tunnustuksen saanut monipuolinen vapaa-ajankeskus. Täällä voit yhdistään suppailun, ruokailun ja vaikka yöpymisen!

Ryhmille Uudellamaalla

Vuokrataan ryhmille ja yrityksille SUP-lautoja tapahtumiin, virkistysiltoihin tai voimme tulla myös pitämään tunnin kestävän SUP-kurssin!

Onko yrityksesi, sukusi, kaveri- tai työporukkasi menossa viettämään päivää vesistön läheisyyteen? Tilaa meidät paikalle pitämään hauska ja urheilullinen SUP-lauta kurssi! Mikäli olette jo tutustuneet suppailuun, vuokraamme teille laudat varusteineen koko päiväksi vapaaseen käyttöön!

Tämä trendikäs urheilulaji on loistava aktiviteetti tapahtumaanne! Sopii iästä tai kokemuksesta riippumatta jokaiselle!